Breaking

21 Haziran 2019 Cuma

Rohan2 Maden botu / rohan2 hack

Herkese merhaba arkadaşlar yeni bir hile ile tekrar karşınızdayız. Bu hile ile Rohan2 de Maden kazarak zengin olacaksınız.

kurulum

ilk önce hileyi indirip kuruyoruz. antivirüsün ve defenderin kapalı olması gerekir. kurduktan sonra açıyoruz ve karşınıza giriş paneli gelecektir buraya kulanıcı adı cahiladam şifre cahiladam diye giriyoruz hata verebilir çümkü günlük bir kere reklam görevi var bunu geçmek gerekiyor sizi siteye yönlendirecek beş tane reklam geçme sitesini geçtikten sonra giriş yapabilirsinz. daha sonra bir panel daha gelecek oradanda mmorpg bolümüne girip metin2'yi seçiyoruz. daha sonra m24pro ya tıklayıp indire basıyoruz max 20 snde indirir indirdikten sonra çalıştıra basıyoruz. başka bir panel gelecek burayada kulanıcı adı ve şifre olarak boşluk tuşuna basıyoruz. daha sonra hilemiz açılacak açılan sitede gameforge yerine pvp serveri seçiyoruz ve bin dosyasınıda rohan2'nin kayıtlı oldugu kalsordeki bin dosyasını seçiyorsunuz. ve play butonuna basarak giriş yapacaksınız. 
rohan 2 hile, rohan 2 speed hack, Rohan2, rohan2 hack, rohan2 hile, rohan2 hileleri, ROHAN2 hilesi, rohan2 isengard, rohan2 metin botu, rohan2 pro damage,

videolu anlatım






İndirme linki


 DOSYO CO 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.